Η εταιρεία

Τυροκομείο Παγώνης παραδοσιακό γιαούρτι σε ράφι

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΠΑΓΩΝΗΣ εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων για περισσότερο από 45 χρόνια. Διατηρώντας σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τοπικές συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και με μονάδες της ευρύτερης περιοχής (Εύβοια, Βοιωτία κ.α.), έχει εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια.

Στο γεγονός αυτό συμβάλουν ουσιαστικά, αφενός η συχνή συνεργασία των παραγωγών με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας για θέματα διατροφής και διαχείρισης των ζώων, αφετέρου ο τελικός έλεγχος που γίνεται σε καθημερινή βάση στο πιστοποιημένο εργαστήριο αυτοελέγχου που λειτουργεί εντός της μονάδας. Και τα δυο αυτά στοιχεία εγγυώνται στο μέγιστο βαθμό την άριστη ποιότητα του γάλακτος πριν αυτό περάσει στο στάδιο της μεταποίησης.

Η βαθιά γνώση της οικογένειας Παγώνη σε ότι αφορά την γαλακτοκομία καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού της εταιρίας μας, αποτελούν συστατικά στοιχεία μιας επιτυχημένης πορείας και άριστων σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους καταναλωτές όσο και τους συνεργάτες μας.

Τυροκομείο Παγώνης λευκό τυρί ποϊοτικός έλεγχος
Τυροκομείο Παγώνης τυρί φέτα σε ξύλινα βαρέλια

Τα προϊόντα της εταιρίας ΠΑΓΩΝΗΣ διανέμονται σε ένα δίκτυο μεγαλύτερο των 360 συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων στην Ελλάδα (Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία και νησιά) ενώ τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα ΠΑΓΩΝΗΣ διατίθενται στις αγορές της Ιταλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, , Αυστρίας, Βελγίου, Ολλανδίας.

Βασικό μέλημα της οικογένειας Παγώνη είναι ο σεβασμός στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, καθώς και η στήριξη των συνεργαζόμενων ελληνικών κτηνοτροφικών μονάδων σε θέματα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει για τον καταναλωτή τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της.