
Ο “Ερυθρότυρος” ανήκει στην ίδια κατηγορία των “Gourmet” τυριών έχοντας παραμείνει όμως για αρκετό διάστημα σε οινολάσπη κόκκινου κρασιού προκειμένου να απορροφήσει όλα τα αρωματικά στοιχεία που χρειάζεται ώστε να αποτελέσει μια μοναδική πρόταση ως καθαρά επιτραπέζιο τυρί.
Διατροφική πληροφόρηση/ Nutritional declaration | Ανά 100g / per 100g | ΠΠΑ*/RI |
Ενέργεια / Energy | 1444,84kj352,4kcal | |
Λίπαρά / Fat | 28g | 40% |
Εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturated | 18,7g | 98,5% |
Υδατάνθρακες / Carbohydrates | 1g | 0,43% |
Εκ των οποίων σάκχαρα/ of which saturates | 1g | 1,11% |
Proteins | 22g | 49% |
Salt | 2,8g | 48% |
ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)».RI: Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal) |